3 Ekim 2017 Salı

Moskova'nın En Güzel Gece Kulüpleri

Yurt dışındaki en canlı gece hayatının sürdüğü şehirlerden biri olan Moskova’da eğlence, sabahın ilk saatlerine kadar sürüyor. Hal böyle olunca şehirde en ilgi çekici mekanlarda gece kulüpleri oluyor. Moskova ziyaretinizde uğrayabileceğiniz gece kulüplerini sizin için derledik. İşte Moskova’nın en güzel gece kulüpleri! 
Krysha Mira

Moskova’nın en lüks ve popüler kulüplerinden biri olan Krysha Mira, eski bir sanayi yapısının çatı katında yer alıyor. Özel parti ve performans gecelerinin düzenlendiği kulüpte Moskova’nın ünlü Dj’leri sahne alıyor. Kutuzovskiy Caddesi’nde bulunan gece kulübünün terasından şehrin eşsiz manzarası seyredebilir, dansçıların performanslarını izleyerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Gece yarısı saat 03.00’dan sonra hareketlenen mekana gitmek için en ideal zaman ise gece yarısı. İçeri girerken face control yapılıyor.

CLUB GARAGE

1998 yılından beri faaliyet gösteren Club Garage, Moskova’nın en eski ve popüler kulüplerinden biri. Haftanın yedi günü açık olan kulüpte Çarşamba ve Pazar günleri R’nB, Cuma ve Cumartesi günleri ise after party geceleri düzenleniyor. Daha çok genç Rusların uğrak yeri olan mekanda face controlun sıkı yapılmaması mekanın popülaritesini arttırmıştır. Polyanka Caddesi’nde bulunan kulüpte ziyaretçileri, VIP odaları, karaoke, dans sahnesi ve oyun masaları ile sınırsız eğlence bekliyor.

Icon

Moskova’nın en büyük gece kulüplerinden olan Icon, 4500m2’lik alanda 3 ana işlevsel bölümü ile hizmet veriyor. Dekorasyonuyla ünlü, 2500 kişi kapasiteli lüks mekanda her bölümün kendine ait konsepti ve müzik tarzı var. Gece 22.00’da açılan mekan, sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsız eğlence imkanı sunuyor. Kulübün ünlenmesinde dekorasyonun yanı sıra canlı sahne performansları ve sosyal partiler de oldukça etkili. Bolotnaya Embankment adresinde bulunan kulübe kadınlar ücretsiz giriş yapabilirken erkekler giriş için ücret ödemek zorunda.

soho rooms moskova

Nehrin kenarında eşsiz manzarası ile Soho Rooms, Moskova’nın en lüks gece kulübüdür. Seçkin iş adamları ve ünlülerin tercih ettiği mekan, diğer mekanlara göre oldukça pahalıdır. Kulüp, diningroom, discoroom, barroom ve poolterrace adlı dört bölümden oluşmaktadır. Eğlencenin yanı sıra yemekleri ile ünlü kulüp, dekorasyonunun benzersizliği ve etkileyiciliği ile de sizi etkisi altına alıyor. Seçkin kulüpler arasında yer almasının bir diğer nedeni ise kulüpte ortalama kalitenin üstünde müzik yapılması ve yazları terasta yapılan havuz partileri. Savvinskaya Naberezjnaya adresinde bulunan mekana girişte face control sıkı bir şekilde yapılıyor.

pacha club

Dünya üzerinde 25 şubesi bulunan Pacha Club Moscow, farklı atmosferi ve kaliteli müziği ile ön plana çıkıyor. Moskova’nın popüler kulüplerinden biri olan mekan her hafta sonu düzenlenen partileriyle ve hafta içi eşsiz dans gösterileriyle müşterilerine sınırsız eğlence garantisi sunuyor. Nikolskaya Caddesi’nde bulunan kulübe girişte face control yapılıyor. 

club propaganda

Fabrique
Moskova’nın en pahalı ve favori kulüplerinden olan Fabrique hem restoran hem de gece kulübü olarak tasarlanmıştır. Kaliteli mobilyaları, ileri teknoloji ile dizayn edilmiş iç mimarisi ile dikkat çeken mekan, 1500 kişiye hizmet vermektedir.  Gece 01.00’dan sonra hareketlenen mekanda, dilerseniz akşam yemeğinizden sonra eğlencenize devam edebilirsiniz.  Kızıl Meydan’da, Kosmodamianskaya Caddesi’nde bulunan kulüpte face control ise orta seviyede yapılıyor.

Fabrique

Hedef kitlesi oldukça genç olan Propaganda, şehrin en popüler ve en geç kapanan mekanlarından biri. Gündüzleri yemek servisinin yapıldığı geceleri ise dünyaca ünlü Dj’lerin performanslarını sergiledikleri mekan, neredeyse günün her saati kalabalık. Genellikle Avrupalıların ve öğrencilerin takıldığı kulüpte fiyatlar diğer kulüplere oranla oldukça uygun. Zlatoustinskiy Bolshoy 7 adresinde bulunan mekanda, kaliteli müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder