12 Temmuz 2017 Çarşamba

Antalya'da Tatil Yapmak İçin Çok Nedeniniz Var!


Yaz aylarının yaklaşmasıyla herkesin kafasında tatil planları oluşmaya başladı. Türkiye’de tatil denildiği zaman akla ilk gelen yer de haliyle Antalya oluyor. Peki Antalya’nın akla hemen ilk gelen şehir olmasının sebepleri neler? Bir başka deyişle Antalya’yı tatil alanında lider yapan özellikler neler?

















1) Deniz ve sahilleri


Antalya, dünyanın sayılı güzellikteki plajlarını ve turkuaz renkli berrak mı berrak denizini bünyesinde barındırıyor. Her yıl milyonlarca kişi, dünyanın dört bir yanından gelerek sahillerde güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Dünya üzerinde başka benzeri bulunmayan sahil ve koylara ev sahipliği yapan Antalya bu özelliğiyle listenin 1 numarası olmayı hakediyor.























Tatil cenneti Antalya sadece yazın değil kışın da binlerce kişiyi ağırlıyor. Yazın güneş ve denizin keyfini çıkarma imkanı sunan Antalya, kışın da doğa sporları ve kamp kurma imkanıyla macera severlere, keşif meraklılarına unutamayacakları anılar vaadediyor. Doğa sporu tutkunları için kış aylarında onlarca etkinlik düzenlenirken yılın 365 gününde Antalya’da misafir eksik olmuyor.























Tatile gelmişken erkenden uyumak olmaz değil mi? Antalya’da gecenin her saatinde insanları eğlenirken ya da gezinti yaparken görünce bu şehrin hangi arada uyuyup yeni güne başladığını merak edeceksiniz. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen binlerce misafir, birbirinden kaliteli ve eğlenceli mekanlarda sabahın ilk ışıklarına kadar gönlünce eğlenme imkanı buluyor. Bu nedenle de Antalya, tatil denince akla ilk gelen şehir oluyor.






















4) Binlerce yıllık tarihi

Antalya’nın her yerinden tarih fışkırıyor dersek aslında yalan olmaz. Çünkü nerdeyse her 50 kilometrede bir karşınıza bir kadim medeniyetin kalıntıları, şehirleri ya da izleri çıkacak. Antalya bu yönüyle de turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Ayrıca dünyanın dört bir yanından gelen araştırmacı ve arkeologlar tarafından hala daha keşfedilmemiş tarih cenneti olarak gösteriliyor.






















5) Birbirinden özel otelleri

Tatilin başkenti olunur da birbirinden lüks ve konforlu otellere ev sahipliği yapılmaz mı? Antalya’da her bütçeye uygun, her türlü imkanı sunan, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan onlarca otel bulunuyor. Her türlü bütçeyle tatil yapma imkanı sunan Antalya’da oteller için aylarca önceden rezervasyonlar yaptırılıyor. Her yıl milyonlarca misafiri ağırlayan Antalya otelleri bu alanda da Türkiye’nin 1 numarası haline geliyor.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder