26 Ekim 2016 Çarşamba

UCUZA UÇ ONLİNE CHECK - İN


Online check-in uçak ile seyahat edecek kişilerin daha önceden aldıkları biletleri havalimanlarında uzun kuyruklarda beklemeden işlemlerini hızlıca hal etmesine neden olan online bir işlemidir.

Sizler de havalimanlarında uzun kuyruklarda beklemek istemiyorsanız o halde ucuzauc.com web sitesinden aldığınız biletle, yine ucuzauc.com web sitesi aracılığı ile online check-in işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Online Check-İn işlemi için ucuzauc.com web sitesine girdikten sonra Check-İn butonuna tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada isim soyisim, elektronik bilet numaranızı ve PNR numaranızı girmeniz sonrasında ise yönlendirildiğiniz sayfada ki adımları takip ederek işleminizi tamamlayabilirsiniz. İnternet üzerinden veya akıllı telefonlarınıza indirebileceğiniz ucuzauc uygulaması aracılığı ile gerçekleştireceğiniz online check-in işlemi uçağınızın kalkış saatinden 24 saat öncesinden sonra 90 dakikaya kadar devam edebilmektedir. 

Bu sistemin en üyük faydası havalimanında erkenden bulunmanız gereken saatler arasında havalimanında olamayacaksanız bu sistem aracılığı ile yolculuğunuzu gerçekleştirebilir olmanızdır. Check-in işleminizi online olarak yaptıkdan sonrasında havalimanında uçak biletinizin ait olduğu firmanın onile check-in kulvarında herhangi bir işlem yapmadan bagajınızı teslim edebilirsiniz. Eğer teslim etmeniz gereken herhangi bir bagajınız yoksa o halde direk gerekli güvenlik bölgelerinden telefonunuza iletilen görevlilere göstererek geçebilir ve uçağınızın kalkış kapısından geçerek seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Online check-in işlemi için ekstra bir ücret ödemezsiniz. Bu sistem web sitesinin size sunduğu bir hizmettir. Fakat, bazı hava yollarında check-in işlemi sırasında koltuk seçiminiz için ekstra ücret talep edebilmektedir. Bu durum kesinlikle ucuzauc.com web sitesi ile ilgili olmayıp havayolu firması ile alakalı bir durumdur.

Online check-in işlemi sırasında koltuk seçme durumunuz da Anadolu JET ve Türk Hava Yolları firmaları hariç diğer firmalar ekstra ücret talep etmektedir. 

ucuzauc.com web sitesi üzerinden alınan bütün biletlerin online check-in işlemini web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder